Kamp Onana sluit nieuw contract zeker nog niet uit

Reacties

Andre Onana heeft een nieuwe verbintenis bij Ajax zeker nog niet uit zijn hoofd gezet. Directeur Voetbalzaken Marc Overmars liet zondag weten dat de onderhandelingen op niets zijn uitgelopen. Volgens de zaakwaarnemer van de doelman is het zeker nog niet voorbij.

Kamp Onana sluit nieuw contract zeker nog niet uit
© Pro Shots

Albert Botines, de Spaanse begeleider van Onana, is op de hoogte van de uitspraken van Overmars. 'Maar we zijn nog in onderhandeling', aldus de zaakwaarnemer. 'Ajax heeft ons een laatste bod gestuurd, maar daarin zitten nog een paar punten, die wij anders zien, en waar wij op gereageerd hebben. Het is nu gewoon afwachten welke kant het op gaat, maar het is zeker niet zo dat Andre niet bij zal tekenen.'

Onana heeft nog een contract tot medio 2022. Mocht een contractverlenging er toch zeker niet meer in zitten, dan hoopt Ajax de doelman komende zomer te verkopen. Makkelijk zal dat niet gaan, aangezien hij door een dopingschorsing tot begin februari niet in actie kan komen.

In de nieuwe Pak Schaal Podcast, zondagavond laat opgenomen na de KNVB-bekerzege van Ajax, komt ook de situatie van Onana uitgebreid aan bod. Clubwatcher Freek Jansen en supporter Arco Gnocchi bespreken tal van hoofd- en bijzaken bij de Amsterdamse club. Klik hier voor de nieuwe aflevering van de Pak Schaal Podcast.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer A. Onana
Meer over A. Onana
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.