Kalou stevent toch af op rol in de marge bij Hertha BSC

Reacties

Salomon Kalou keerde deze week terug in Berlijn. Zijn extra lange kerstvakantie leverde geen concrete oplossingen op voor de uitzichtloze situatie bij Hertha BSC.

Kalou stevent toch af op rol in de marge bij Hertha BSC
© Pro Shots

Kalou kreeg voor Kerst van trainer Jürgen Klinsmann te horen dat er voor hem weinig zicht op speeltijd is in de tweede seizoenshelft. In plaats van op trainingskamp te gaan mocht de 34-jarige Ivoriaan in eigen omgeving kijken welke opties er voor hem lagen. Want de laatste maanden van zijn contract in Berlijn doorbrengen in de coulissen, dat zag hij niet zitten.

Althans, dat liet hij in het najaar van 2019 doorschemeren. Gedwongen door de realiteit is hij van gedachten veranderd. De aanvaller sluit nu een langer verblijf bij De Oude Dame niet meer uit. Het aantal opties is ook beperkt, zo moest Kalou concluderen. Vanuit China en Saudi-Arabië kwam niets interessants, terwijl ook zijn oude club Feyenoord niet een mogelijke bestemming bleek.

'Zoals het er nu voorstaat, heb ik een contract bij Hertha. Ik beslis of ik mijn contract uitdien. Ik kan me namelijk ook voorstellen dat ik blijf. We gaan zien wat er gebeurt, aldus Kalou in de Berliner Kurier.

Toch is een vertrek op korte termijn niet uitgesloten. Het tegen degradatie strijdende Fortuna Düsseldorf heeft schijnbaar belangstelling. 'Ik zal bij Dodi Lukebakio informeren of het een leuke club is', aldus de Ivoriaan over het aanschieten van zijn ploeggenoot met ervaring in Düsseldorf. Tijdens de training kan dat niet, want Kalou werkt een individueel programma af. 'Maar dat kan ook veranderen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer S. Kalou
Meer over S. Kalou
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.