Juventus ziet in Chong nieuwe Pogba

Reacties

Juventus wil Tahith Chong komende zomer naar Turijn halen. De Italiaanse topclub hoeft dan geen transfersom voor hem te betalen, want als Chong zijn contract bij Manchester United niet verlengt, is hij transfervrij.

Juventus ziet in Chong nieuwe Pogba
© Pro Shots

Juve sloot eerder zo'n deal met Paul Pogba, die toen voor slechts vier miljoen euro overkwam van United, zich in de Serie A vervolgens spectaculair ontwikkelde en voor iets meer dan honderd miljoen euro terug ging naar The Red Devils.

Behalve Juventus zijn meer Europese topclubs geïnteresseerd in de transfervrije status van Chong, dit tot woede van United. De Engelsen willen graag dat Chong een nieuw contract tekent, maar zijn nog niet met een voorstel en een sportief plan over de brug gekomen. Zolang dat niet het geval is, tekent de aanvaller niet bij. Consequentie is wel dat United niet veel zin heeft hem dan veel te gebruiken.

'Het klopt dat topclubs de situatie rond Tahith in de gaten houden', bevestigt Erkan Alkan, zaakwaarnemer van de aanvaller. 'Maar het is nog vroeg in het seizoen. We wachten rustig af waarmee United komt en anders zien we komende zomer wel wat voor de ontwikkeling van Tahith het beste is.'

Tahith Chong: waarom hij PSV en Feyenoord nu nog niet zag zitten
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.