Juventus vult spitsvacature in met oude bekende

Reacties

Niet Luis Suárez of Edin Dzeko, maar Álvaro Morata lijkt de nieuwe spits van Juventus te worden. De 27-jarige aanvaller arriveerde in de nacht van maandag op dinsdag in Turijn.

Juventus vult spitsvacature in met oude bekende
© Pro Shots

De Oude Dame gaat Morata volgens Italiaanse media voor een jaar huren van Atlético Madrid, dat hiervoor tien miljoen euro ontvangt. Tevens is er sprake van een optie tot koop van 45 miljoen euro. Morata kwam eerder tussen 2014 en 2016 al uit voor Juventus, dat hem destijds huurde van Real Madrid. In de Champions League-finale van 2015 kwam de Spanjaard tot scoren tijdens de 1-3 nederlaag tegen Barcelona. Overigens moet hij nog wel de medische keuring doorstaan bij Juve.

Atlético Madrid stond open voor een transfer van de aanvaller omdat het rekent op de komst van Suárez. De 33-jarige Uruguayaan mag vertrekken bij Barcelona, maar de Catalanen zouden nog wel een transfersom voor hem verlangen. Onda Cero meldde dinsdagochtend dat De Rojiblancos er juist op rekenden dat ze Suárez gratis konden inlijven.

Overigens werd ook Juventus lange tijd in verband gebracht met de ex-Ajacied, maar de directie sloot de komst van de Uruguayaan vorige week pertinent uit. Dzeko was ook een optie, alleen wilde AS Roma niet onderhandelen over een transfer van de Bosniër.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Álvaro Morata
Meer over Álvaro Morata
Meer L. Suárez
Meer over L. Suárez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.