Juventus neemt Ronaldo mee naar Amsterdam

Reacties

Juventus heeft Cristiano Ronaldo opgenomen in de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met Ajax. De Portugese superster is fit genoeg om te spelen in de Johan Cruijff Arena.

Juventus neemt Ronaldo mee naar Amsterdam
Ajax
Ajax
1 - 1
Juventus
Juventus

Op 25 maart verliet Ronaldo geblesseerd het veld in de interland tussen Portugal en Servië. De 34-jarige aanvaller staakte de strijd na een sprint en even werd er gevreesd voor een langdurige blessure. De Portugees gaf na afloop van die wedstrijd al aan dat hij verwachtte de clash met Ajax te halen: 'Ik maak me er geen zorgen over. Ik ken mijn lichaam en over twee weken ben ik klaar om te spelen.'

Dat blijkt. Ronaldo reist dinsdag mee met de Juventus-selectie naar Amsterdam. Het is nog niet duidelijk of de sterspeler van De Oude Dame ook fit genoeg is voor een basisplaats. Als Ronaldo in actie komt, is het zijn derde optreden in Amsterdam. Bij de vorige twee Champions League-wedstrijden in de Johan Cruijff Arena scoorde de Portugees in totaal vijf keer.

Ronaldo schoot Juventus eigenhandig naar de kwartfinale van het miljardenbal. De topscorer aller tijden van de Champions League deed Atlético Madrid de das om met een hattrick. Ronaldo staat daardoor op 125 doelpunten in het grootste Europese clubtoernooi.

Chiellini
Juventus kreeg ook slecht nieuws, want aanvoerder Giorgio Chiellini is er niet bij tegen Ajax. De verdediger is onvoldoende hersteld van een kuitblessure en maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie. Ook Emre Can is geblesseerd afgehaakt bij de Italiaanse topclub, die al wist dat het Martín Cáceres en Andrea Barzagli moet missen in de Johan Cruijff Arena.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ajax moet kwelgeest Ronaldo temmen op droompodium
Spotgoedkoop middenveld tegenover de 117 miljoen voor superster Ronaldo
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.