Juventus en Internazionale strijden om Tahith Chong

Reacties

Tahith Chong kan komende zomer kiezen: Juventus of Internazionale. Beide grootmachten strijden om de handtekening van de aanvaller van Manchester United.

Juventus en Internazionale strijden om Tahith Chong
© Pro Shots

Chong heeft zijn keuze nog niet gemaakt, want er zijn meer clubs die op de achtergrond informeren, maar het lijkt erop dat hij dat snel een beslissing zal nemen, nu zijn ontwikkeling bij United vertraging oploopt.

De clubleiding van The Red Devils zou het liefst het contract van Chong willen verlengen, maar manager Ole Gunnar Solksjaer heeft geen plannen met de aanvaller. 'Die heeft andere opvattingen over Tahith dan de leiding', weet Erkan Alkan, zaakwaarnemer van Chong. 'Een trainer denkt aan zichzelf, ik aan mijn speler. Hij is op een punt gekomen dat hij voelt dat-ie zo niet meer verder komt. Dan is het tijd om verder te kijken.'

Zowel Juventus als Inter heeft grote plannen met het Nederlandse talent. Beide topclubs kunnen overwegen hem in eerste instantie te verhuren, zodat hij aan speeltijd komt in de Serie A. Die route hebben meer jonge spelers doorlopen.

Het feit dat twee van zulke grote clubs hem willen hebben, zegt wel veel over de status van Chong in het internationale voetbal. Binnenkort zal hij beslissen waar zijn toekomst ligt: in Turijn of Milaan. 'Belangrijkste is dat de club een goed plan voor hem heeft, zodat Tahith zich in een goede omgeving verder kan ontwikkelen', aldus Alkan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.