Julia Roberts verkiest Ten Hag toch weer boven Guardiola

Reacties

Erik ten Hag heeft in de voorbereiding op het nieuwe seizoen alvast een gevoelige tik uitgedeeld aan Pep Guardiola. De manager van Manchester United had namelijk een van de idolen van zijn rivaal te gast.

Julia Roberts verkiest Ten Hag toch weer boven Guardiola
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Eerder dit jaar liet Guardiola op humoristische wijze al weten fan te zijn van actrice Julia Roberts. De winnaar van de treble met Manchester City vertelde te balen van het feit dat de Amerikaanse in de stad was geweest zonder zijn club te bezoeken. 'Ze is pas in Manchester geweest en kwam niet eens bij ons kijken.'

'Ik heb drie grote helden in mijn leven. Michael Jordan, Tiger Woods en Julia Roberts', openbaarde Guardiola destijds. Dat gebeurde in de persconferentie na de 7-0 thuisoverwinning op RB Leizpig in de achtste finales van de Champions League. 'We zijn al een jaar of vier beter dan United en wie ging ze bezoeken? Manchester United.'

Na de Champions League-zege feliciteerde Roberts Guardiola, maar enkele weken later kwam Ten Hag met een gevoelig statement aan het adres van Guardiola. De Tukker had namelijk een eregast tijdens de voorbereiding in de Verenigde Staten. En toeval of niet, maar het was de held van Guardiola: Julia Roberts.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.