Jørgensen wel en Jahanbakhsh (nog) niet in Europese Feyenoord-selectie

Reacties

Nicolai Jørgensen traint apart bij Feyenoord, maar is ingeschreven voor de Conference League. Alireza Jahanbakhsh is daarentegen nog niet aangemeld.

Jørgensen wel en Jahanbakhsh (nog) niet in Europese Feyenoord-selectie
© Pro Shots

Feyenoord wacht donderdag de eerste confrontatie met FC Drita in de Conference League. Voor Jahanbakhsh komt dat tweeluik met de Kosovaren te vroeg. Zijn naam staat niet op de lijst die de Rotterdammers hebben ingeleverd bij de UEFA.

Voor trainer Arne Slot is dat geen complete verrassing. 'Alireza heeft vier weken vakantie gehad, je kan niet verwachten dat hij over drie dagen al zo'n wedstrijd speelt', zei de coach na het binnenhalen van de aanvaller. 'De week daarna hopen we wel dat we hem een korte periode kunnen inzetten.' Dat blijkt nu toch niet haalbaar.

Opvallend genoeg prijkt de naam Jørgensen wel op die lijst. De Deense spits is door Slot buiten de selectie gehouden in afwachting van een transfer. 'Ik heb Nicolai onlangs gevraagd hoe hij naar zijn toekomst keek', had de trainer een maand geleden gezegd. 'Hij bevestigde wat ik al verwachtte: dat hij graag een nieuwe stap wil maken. Daarop heb ik besloten dat hij tot die tijd apart van de groep traint.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.