Jørgensen smacht naar terugkeer: 'Ik word gek'

Reacties

Zonder Steven Berghuis (geschorst) en Nicolai Jørgensen zal Feyenoord zaterdag in de eigen Kuip normaal gesproken geen problemen moeten hebben met NAC Breda, dat zich eerder deze week knullig uit liet schakelen door het Groesbeekse Achilles '29.

Jørgensen smacht naar terugkeer: 'Ik word gek'

De grote afwezige is gewoon aanwezig bij de wedstrijden van Feyenoord. Ook Jørgensen zag dat zijn trainer nog steeds geen beter plan B had gevonden dan Michiel Kramer in zijn plaats op te stellen. Met een pet op zijn hoofd en de kraag omhoog keek hij woensdagavond toe hoe zijn ploeggenoten afgelopen woensdag voor een afgeladen Kuip ADO Den Haag opzij zetten.

Nicolai Jørgensen moest tegen Heracles Almelo al vroeg naar de kant met een blessure.
Nicolai Jørgensen moest tegen Heracles Almelo al vroeg naar de kant met een blessure.

Het was de eerste winst sinds hij niet in de basis startte, maar verheffend was het spel allerminst. Opzichtig complimenteerde Giovanni van Bronckhorst zijn vervanger, maar ook de trainer zal een zucht van opluchting slaken als zijn nummer 9 weer terug is. De wedstrijd tegen NAC Breda is de laatste thuiswedstrijd in de maand september, of blok twee zoals Gio dat zo graag noemt.

De komende week volgen er nog bezoekjes aan Napels en Alkmaar. Mocht Feyenoord tegen NAC Breda en AZ weten te winnen, dan gaat het de tweede interlandbreak in als koploper. Als zelfs dat al lukt zonder de Deense topscorer, dan belooft dat veel goeds voor de rest van de competitie. Jørgensen: 'Het gaat goed met het herstel. Ik kan alweer rennen, maar ik word alleen gek van het niet spelen. Zolang Feyenoord wint, is het nog net te doen. Maar ik word hier echt crazy van.'

VI-verslaggever Iwan van Duren beschrijft het gemis van serieuze tegenstand voor de beloften van Feyenoord.
De samenvatting van de bekerwedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.