Jørgensen: 'Als ik ooit vertrek bij Feyenoord, dan door de voordeur'

Reacties

Nicolai Jørgensen heeft totaal geen haast te vertrekken bij Feyenoord. De 29-jarige spits is nu vooral gemotiveerd om de supporters en mensen in zijn omgeving wat terug te geven na een teleurstellende periode.

Jørgensen: 'Als ik ooit vertrek bij Feyenoord, dan door de voordeur'
© Pro Shots

De Deen is bezig aan zijn vierde seizoen in Rotterdam en beleeft niet zijn beste jaar, met nog maar vier goals na elf optredens in de Eredivisie. Had hij volgens zijn planning nu nog wel bij Feyenoord onder contract moeten staan? Na zijn zo'n sterke debuutjaar ging hij vanzelf dromen van grotere clubs. 'Er kwam ook interesse, ik was een keer dicht bij een transfer (naar Newcastle United, red.), maar die ketste af en daarna is het alleen maar minder gegaan. Ik kreeg last van blessures die me lang aan de kant hebben gehouden. En toch heb ik nooit spijt gehad dat ik niet ben weggegaan', aldus Jørgensen.

Hij vervolgt: 'Dat gevoel verbaasde me zelf ook een beetje, maar gaf me wel de bevestiging dat Feyenoord gewoon mijn club is geworden. Ik had toen geen haast te vertrekken en nu nog steeds niet. Ik wil mensen eerst wat teruggeven. Ik ga niet weg als de spits die het twee jaar goed heeft gedaan en daarna niks tot weinig meer heeft laten zien. Dát is mijn eer te na. Als ik ooit vertrek bij Feyenoord, dan door de voordeur.'

Lees het grote interview met de Feyenoord-spits in de nieuwe VI of op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.