Jorge Mendes brengt Mexicaanse WK-ganger Jiménez naar Wolves

Reacties

Het ambitieuze Wolverhampton Wanderers heeft de eerste aanwinst voor komend seizoen binnen. Mexicaans international Raúl Jiménez komt na het WK over van Benfica.

Jorge Mendes brengt Mexicaanse WK-ganger Jiménez naar Wolves

De 27-jarige Jiménez maakt op huurbasis de overstap naar Wolves. Volgens Engelse media is in de overeenkomst een optie tot koop opgenomen: voor ruim 36 miljoen zou Wolverhampton de Mexicaanse WK-ganger (62 interlands) definitief kunnen inlijven.

Het is geen verrassing dat Jiménez wordt begeleid door Jorge Mendes. De Portugese superzaakwaarnemer heeft een flinke vinger in de pap bij Wolverhampton en bracht eerder al Ivan Cavaleiro, Ruben Neves en Helder Costa onder bij de club die in het afgelopen seizoen kampioen werd van het Championship. Bovendien behartigt Mendes ook nog de belangen van hoofdtrainer Nuno Espirito Santo.

Jiménez begon zijn loopbaan bij Club América en werd met die club twee keer kampioen van Mexico. Vervolgens vertrok hij naar Atlético Madrid en na een seizoen in Spanje ging de spits in 2015 verder bij Benfica. Voor die club maakte hij in 120 wedstrijden 31 doelpunten en leverde hij 15 assists af. Komend seizoen is Jiménez dus in de Premier League te bewonderen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.