Iglo-kleedkamer voor Arsenal in Europa League

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Iglo-kleedkamer voor Arsenal in Europa League

• Het Zweedse Östersunds FK neemt het donderdag op tegen Arsenal in de knock-outfase van de Europa League. Het is in het midden van Zweden een stuk frisser dan in Noord-Londen en dus heeft de thuisploeg alternatieve kleedkamers ingericht. Dat wordt bukken voor Per Mertesacker! 

• Dat Michiel Kramer zijn conditie op peil houdt bij Telstar, is in Nederland niet onopgemerkt gebleven. De club had naar eigen zeggen rijk kunnen zijn, als het voor elke kroket-grap een euro had gekregen.

Update: Kramer speelt tot het eind van het seizoen bij Sparta Rotterdam.

• De selectie van NAC Breda gaat goed gekleed op boevenpad tijdens carnaval. 't Kielegat is gewaarschuwd!

• Vorige week deed Torino een oproep de naam van deze jonge fan te achterhalen. De kleine Lorenzo werd gevonden en mocht zondag zelfs als stadionspeaker de namen van beide teams oproepen.

• Bij VfB Stuttgart hebben ze over de grens gekeken, naar Spanje om precies te zijn. En daarbij het kunstje afgekeken van Atlético Madrid. Dat beseft ook aanvaller Mario Gómez na de 1-0 zege op VfL Wolfsburg.

'Nico-Jan Hoogma is de nieuwe technisch directeur, want die is zo vreselijk ambitieus. Maar hij werkt toch al twaalf jaar bij Heracles? Als een speler daar twaalf jaar onder contract staat, dan zijn we het allemaal eens. Dan is hij niet goed genoeg óf hij heeft geen ambities. Maar bij Hoogma is dat kennelijk anders. Daar moest ik wel om lachen.'
Willem van Hanegem heeft zo zijn gedachten bij de aanstelling van Nico-Jan Hoogma als technisch directeur. (AD)

Dries Mertens is iemand die graag de draak steekt met zijn (geringe) lengte. De Belgische international van Napoli doet dat ook met zijn ploeggenoten in Napels. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.