Jones en Vermeer nog niet aanwezig op training Feyenoord

Reacties

Brad Jones en Kenneth Vermeer trainden vandaag niet mee met de Feyenoord-selectie. Hierdoor lijkt het erop dat Justin Bijlow wederom zijn opwachting maakt onder de lat bij de Rotterdammers aanstaande zondag in de stadsderby tegen Excelsior.

Jones en Vermeer nog niet aanwezig op training Feyenoord
Justin Bijlow onder de lat bij Feyenoord tijdens zijn debuut

Zowel Jones als Vermeer werkten binnen een individuele training af. Afgelopen woensdag verscheen Vermeer al wel weer op het trainingsveld, maar hij werkte toen een individuele training af zonder daarbij zijn keepershandschoenen aan te trekken.

De veelbesproken keepersstrijd tussen Jones en Vermeer van Feyenoord kent zo een valse start van het seizoen. Kenneth Vermeer liep begin augustus een blessure aan zijn hand op, waardoor hij vermoedelijk tot eind september aan de kant staat.

Jones kreeg op zijn beurt vorige week rugklachten. Het vermoeden was dat hij tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen tegen FC Twente alweer zou kunnen keepen, maar dat bleek te optimistisch. Nu lijkt ook Excelsior niet haalbaar, waardoor Bijlow voor de tweede keer tussen de palen staat bij de Rotterdammers.

Feyenoord zint op revanche tegen Excelsior na mislukte titelwedstrijd
Samenvatting: Feyenoord wint van FC Twente ondanks wereldgoal Jensen
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.