Johnsen beloond: Noor debuteert in Ajax-selectie voor stadsderby

Reacties

Dennis Johnsen debuteert in de wedstrijdselectie van Ajax voor het treffen met ASV De Dijk van woensdagavond in het toernooi om de KNVB-beker. De negentienjarige Noor wordt beloond voor zijn spel bij de beloften tot dusver dit seizoen in de Jupiler League.

Johnsen beloond: Noor debuteert in Ajax-selectie voor stadsderby

De linksbuiten, deze zomer overgekomen van SC Heerenveen, zit bij de selectie omdat Amin Younes rust krijgt van Marcel Keizer. De Duitser had kritiek op Ajax over een gebrek aan vakantie, maar hoeft na zijn optreden in de Klassieker (1-4) niet te spelen in het midweeke bekeraffiche tegen de stadsgenoot.

Johnsen kan zo zijn debuut maken in het eerste van Ajax. Ook Mateo Cassierra kan weer eens minuten maken in de hoofdmacht. Met acht goals dit seizoen in de Jupiler League krijgt de twintigjarige Colombiaan een kans om zich opnieuw te bewijzen. Door Kasper Dolberg en Klaas-Jan Huntelaar is de aankoop van vorig seizoen voorlopig op het tweede plan beland.

Ajax treedt woensdagavond om 18.30 uur aan tegen De Dijk in het Kras Stadion in Volendam. Joël Veltman is er naast Younes ook niet bij. De aanvoerder van Ajax krijgt tevens rust. De verwachting is dat de Amsterdammers met wisselspelers gaan aantreden tegen de amateurs. 

Volledige selectie
André Onana
Kostas Lamprou
Matthijs de Ligt
Maximilian Wöber
Daley Sinkgraven
Nick Viergever
Luis Orejuela
Deyovaisio Zeefuik
Donny van de Beek
Hakim Ziyech
Carel Eiting
Lasse Schöne
Frenkie de Jong
Siem de Jong
David Neres
Klaas-Jan Huntelaar
Václav Cerny
Mateo Cassierra
Kasper Dolberg
Justin Kluivert
Dennis Johnsen

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.