Joey Veerman over de 'vraagtekens die zo langzamerhand weg zijn'

Reacties

Joey Veerman vindt dat hij inmiddels afdoende heeft bewezen dat hij ook bij balverlies zijn mannetje staat. De PSV'er ervaart dat hij op dat vlak onder een vergrootglas ligt.

Joey Veerman over de 'vraagtekens die zo langzamerhand weg zijn'
© Pro Shots

'Ja, het is al wel een paar keer gezegd. Alleen denk ik nu wel dat die vraagtekens zo langzamerhand weg zijn', vertelde Veerman aan Voetbal International.

De ex-speler van SC Heerenveen beseft dat zijn verdedigende kwaliteiten weleens ter discussie staan. 'Het klopt, ik ken die geluiden ook en af en toe heb ik daar met de beelden erbij ook een gesprekje over met de trainers', erkent hij.

'Maar tegen Go Ahead Eagles en Heracles speelde ik links hangend. Daar heb ik in het verleden ook wel een aantal wedstrijden gespeeld. Het is dan niet zo moeilijk ook op dat vlak die positie goed in te vullen.'

Veerman bespreekt de verschillen tussen zijn oude en huidige club. 'Bij Heerenveen was het zo dat je gewoon met zijn allen in de zone goed druk gaf. Maar bij PSV is het zo dat degene die het meest dichtbij staat erop knalt. We pakken zo veel meer ballen af dan ik gewend was bij Heerenveen. Dat is ook logisch, het hoort bij een topclub.'

Lees op VI PRO meer over Joey Veerman, die PSV nu al beter maakt.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer J. Veerman
Meer over J. Veerman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.