Janssen spreekt van gek moment: 'Er was geen chaos of zo'

Reacties

FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen heeft na het duel FC Utrecht – RKC Waalwijk gereageerd op het spraakmakendste moment van de wedstrijd. Scheidsrechter Richard Martens legde het treffen voor ruim twintig minuten stil. Er was consternatie op het veld, vooral omdat de spelers niet echt in de gaten hadden wat er nou precies aan de hand was, zo legt Janssen uit.

Janssen spreekt van gek moment: 'Er was geen chaos of zo'
© Pro Shots
FC Utrecht
FC Utrecht
2 - 2
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

'Het moment waarop we naar binnen moesten, dat was best gek', steekt Janssen van wal bij ESPN. 'Op het veld hadden de spelers van zowel FC Utrecht als RKC Waalwijk niet door wat er nou aan de hand was. 'Hij (scheidsrechter Martens, red.) gaf al heel snel een waarschuwing en het werd ook omgeroepen, daarna besloot hij binnen twee minuten om de wedstrijd stil te leggen. Hij kwam met een aansteker aanlopen en dat was voor hem de aanleiding om helemaal van het veld af te gaan', verklaart de captain van de thuisclub.

Voor Janssen en zijn collega's binnen de lijnen voelde dat als onnodig. 'Als speler wil je doorgaan, we hadden niet het idee dat het heel erg was. Toen zaten we binnen en duurde het best wel lang. Als speler heb je niet het hele overzicht, dus het is wel lastig. Aan de ene kant weet je dat hij het niet voor niets doet, maar als spelers hadden we niet het gevoel dat er chaos was ofzo.'

Tijd om lang stil te staan bij dit duel heeft FC Utrecht niet, want woensdag wordt er alweer gespeeld in de Eredivisie. NEC is in de avond de tegenstander in Nijmegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.