Janssen houdt titelhoop levend met vijfde treffer voor Monterrey

Reacties

In zijn eerste seizoen bij het Mexicaanse Monterrey is Vincent Janssen nog volop in de race om meteen een prijs te pakken. De spits droeg in de nacht van woensdag op donderdag met één doelpunt bij aan een 2-1 overwinning op Necaxa in de halve eindstrijd van de play-offs.

Janssen houdt titelhoop levend met vijfde treffer voor Monterrey

Janssen kreeg een basisplaats tegen Necaxa en zag hoe teamgenoot Jesús Gallardo de wedstrijd na tien minuten openbrak. Na een voorzet vanaf rechts kopte Gallardo in eerste instantie op de doelman, maar in de rebound schoot hij alsnog binnen (1-0).

De voorsprong bleef lange tijd intact en Janssen was tot tweemaal toe dicht bij de 2-0. Na ruim een uur spelen trok Mauro Quiroga de stand echter gelijk, toen hij na een uitbraak toesloeg.

Daarna was het de beurt aan Janssen om te schitteren: de spits kreeg de bal in de voeten aangespeeld van Gallardo, wipte die over zijn tegenstander heen en gebruikte vervolgens goed zijn lichaam om de bal af te schermen. Met een prima schot rondde hij het daarna af.

Met alweer zijn vijfde treffer van dit seizoen zette Janssen zo een belangrijke stap richting de landstitel met Monterrey. Komend weekend is het weerzien met Necaxa: als Monterrey ook die wedstrijd goed doorkomt wacht de finale tegen Club América of Morelia.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer V. Janssen
Meer over V. Janssen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.