Janssen haalt eerste speler binnen als technisch manager van VVV

Reacties

Willem Janssen heeft de eerste speler binnengehaald als technisch manager van VVV-Venlo. De Limburgse club neemt Robert Klaasen transfervrij over van Roda JC Kerkrade. De 28-jarige middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen in Venlo.

Janssen haalt eerste speler binnen als technisch manager van VVV
© VVV-Venlo

Klaasen was drie seizoenen lang een vaste kracht bij Roda. 'We zijn blij dat we met Robert ervaring en stabiliteit toevoegen aan het elftal', zegt Janssen op de clubsite van VVV. 'Hij is met zijn karakter zowel binnen als buiten het veld een welkome versterking. Robert heeft ondanks interesse van andere clubs gekozen voor de ambities van VVV-Venlo.'

Volgens Klaasen waren de mogelijkheden bij VVV doorslaggevend voor zijn keuze. 'Ik heb enorm veel zin om in Venlo te spelen. De mogelijkheden die ik binnen VVV-Venlo zie, hebben mij doen besluiten om hier te tekenen. Vanaf het eerste contact heb ik een warm gevoel bij de club gekregen. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven.'

VVV deed eerder al zaken met AZ. Voor de komst van Janssen als technisch manager werd de optie tot koop in het huurcontract van Sem Dirks gelicht. De verdediger tekende voor twee jaar met een optie op nog een seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer VVV-Venlo
Meer over VVV-Venlo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.