Jansen neemt Boadu in bescherming: 'Hij heeft veel dingen aan zijn hoofd'

Reacties

AZ-spits Myron Boadu was, net als Mohamed Ihattaren, in Frankrijk om zijn toekomst te bespreken met zaakwaarnemer Mino Raiola. De aanvaller speelde daarom ook niet mee in het oefenduel met OFI Kreta omdat hij volgens trainer Pascal Jansen 'veel dingen aan zijn hoofd heeft.'

Jansen neemt Boadu in bescherming: 'Hij heeft veel dingen aan zijn hoofd'
© Pro Shots

De spelers uit 'Raiola's stal' waren op social media gespot in Frankrijk, met hun zaakwaarnemer. AZ-trainer Pascal Jansen erkent nu dat Boadu in Frankrijk was. De jonge spits werd in Franse media al nadrukkelijk gelinkt aan een overstap naar AS Monaco.

Jansen heeft Boadu daarom in bescherming genomen. 'Iedereen heeft de foto's gezien van zijn trip naar Frankrijk. Hij heeft veel dingen aan zijn hoofd, daarom speelde hij niet tegen OFI. Ik heb hem in bescherming genomen.'

Toch is de interesse vanuit Frankrijk nog niet concreet. 'Voor zover ik weet is er nog geen bod binnengekomen', zegt Jansen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Eerder maakte Calvin Stengs al de overstap van AZ naar Frankrijk. Naar OGC Nice welteverstaan. PSV'er Pablo Rosario sloot daar ook aan, terwijl ook oud-Ajacieden Kasper Dolberg en Justin Kluivert er onder contract staan:

In voetsporen Mbappé: 'Boadu past perfect in beleid van talentenfabriek Monaco'
Bekijk hier al onze video's
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer M. Boadu
Meer over M. Boadu
Meer C. Stengs
Meer over C. Stengs
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.