Jans ziet kansen op zeldzaam positief resultaat in De Kuip

Reacties

FC Twente reist met vertrouwen naar De Kuip, waar volgens trainer Ron Jans voor de Tukkers zeker kansen liggen op een positief resultaat.

Jans ziet kansen op zeldzaam positief resultaat in De Kuip
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 1
FC Twente
FC Twente

Feyenoord is onder Dick Advocaat bezig aan een sterke reeks. Sinds de entree van de Hagenaar verloren de Rotterdammers niet meer in de Eredivisie.

Het doel van FC Twente is om zondag in De Kuip in ieder geval het voorbeeld van Heracles te volgen. Trainer Jans ziet zeker kansen voor zijn ploeg dat te bereiken. 'Het is duidelijk waarom we naar De Kuip gaan en dat is niet om te verliezen, er liggen in ieder geval kansen', zegt de coach op de clubwebsite.

Een positief resultaat in De Kuip moet het vervolg zijn van de goede start van het seizoen, dat voor FC Twente begon met een 2-0 zege op Fortuna Sittard. 'Wij willen zondag bevestigen waarmee we bezig zijn en dan niet alleen op basis van het resultaat in de wedstrijd tegen Fortuna, maar eigenlijk de hele tijd al. Dat wil ik zondag graag op het veld terug zien.'

FC Twente weet hoe het is om gelijk te spelen in De Kuip, dat in de voorbereiding het toneel was voor een vriendschappelijke ontmoeting (0-0). Jans wil daar niet te veel waarde aan hechten. 'Het wordt zondag een totaal andere wedstrijd. Het was toen 35 graden en Feyenoord stopte niet heel veel energie in die wedstrijd, dat zal totaal anders zijn. Het is inmiddels een totaal ander Feyenoord, maar ook een ander FC Twente.'

De Tukkers kunnen tegen Feyenoord beschikken over Kik Pierie. De Ajax-huurling is hersteld van een blessure. 'Kik is er voor het eerst weer bij en dat is mooi. Hij heeft de hele week meegetraind en dat ging prima. Kik heeft er keihard voor gewerkt', aldus Jans.

Poll (gesloten) Wat verwacht jij van Feyenoord - FC Twente?
  • 82% Feyenoord wint (816 stemmen)
  • 8% Gelijkspel (84 stemmen)
  • 10% FC Twente wint (101 stemmen)

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.