Jahanbakhsh voelde zich verantwoordelijk voor Paixão

Reacties

Alireza Jahanbakhsh viel dinsdagavond al op voor zijn doelpunt tegen Celtic. De Iraniër nam namelijk even de tijd om te praten met Igor Paixão, die kort daarvoor een strafschop had gemist. Na afloop ging hij kort in op die situatie.

Jahanbakhsh voelde zich verantwoordelijk voor Paixão
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 0
Celtic
Celtic

In de 64ste minuut verdiende Paixão een strafschop en de aanvaller ging vervolgens zelf achter de bal staan. Hij miste en werd kort daarna van het veld gehaald door trainer Arne Slot. Ondanks de voorsprong en de gunstige omstandigheden voor Feyenoord, kon er bij de doorgaans zo goedlachse Paixão geen glimlach vanaf.

Jahanbakhsh zag dat zijn teamgenoot het moeilijk had en praatte op de Braziliaan in. 'Dat vind ik echt belangrijk. We hebben een jonge selectie, ik ben een van de oudste spelers. Dit soort momenten gaan die jonge spelers nog vaker meemaken in hun carrière, Igor heeft gewoon een goede wedstrijd gespeeld', vindt de maker van de 2-0.

Zelf kon Jahanbakhsh wel genieten van de ambiance, ondanks zijn plek op de bank. 'Dit is het mooiste wat er is. Ik heb mijn Champions League-debuut gemaakt, we hebben met 2-0 gewonnen in de eerste wedstrijd na een paar jaar zonder Champions League. Als je de mensen in het stadion hoort… Het is gewoon ongelooflijk', sluit hij af bij RTL 7.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.