Jahanbakhsh meldt zich met blessure vervroegd in Rotterdam

Reacties

Feyenoord zal de fysieke situatie van Alireza Jahanbakhsh goed in de gaten houden de komende dagen. De international van Iran liep in deze interlandperiode een blessure op en de aanvaller keert vervroegd terug in Rotterdam.

Jahanbakhsh meldt zich met blessure vervroegd in Rotterdam
© Pro Shots

Iran boekte donderdag een belangrijke overwinning op Hongkong in de WK-kwalificatieperiode, maar zag Jahanbakhsh een kwartier voor tijd uitvallen. De flankspeler van Feyenoord verscheen na de wedstrijd in de persruimte en sprak daarbij over de belangrijke overwinning en wat de invloed kan zijn op de jeugdige voetballers van Iran, maar deelde toen ook al zijn zorgen over de blessure die hij opliep.

De blessure van Jahanbakhsh komt extra ongelegen voor Feyenoord, dat de laatste tijd ook al huurling Yankuba Minteh moest missen door blessureleed. Met Luka Ivanušec en Igor Paixão heeft Feyenoord-trainer Arne Slot nog twee buitenspelers tot zijn beschikking. Ook Calvin Stengs en Javairo Dilrosun kunnen op die positie uit de voeten, evenals Ondřej Lingr.

Iran speelt in de WK-kwalificatieperiode nog tegen Oezbekistan en Feyenoord staat in Nederland voor de stadsderby tegen Excelsior en de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid.

Lutsharel Geertruida
Het is ook onzeker of Lutsharel Geertruide de stadsderby en het Champions League-duel met de Spanjaarden gaat halen. De verdediger van de Rotterdammers viel donderdag op de training van het Nederlands elftal geblesseerd uit en heeft vrijdag, na medisch onderzoek, het trainingskamp van Oranje verlaten. Ook zijn situatie wordt op trainingscomplex 1908 gemonitord.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.