Jahanbakhsh laat zich zien bij eclatante oefenzege Feyenoord

Feyenoord heeft dinsdagmiddag een besloten oefenduel met FC Dordrecht afgewerkt. De Rotterdammers waren in de eigen Kuip met 5-0 te sterk voor de formatie uit de Keuken Kampioen Divisie.

Bij Feyenoord kwamen dinsdag alleen spelers in actie die bij de Eredivisie-wedstrijd van zondag tegen Vitesse niet in de basis hadden gestaan. Cole Bassett opende al vroeg de score tegen de gasten uit Dordrecht. Daarna was het de beurt aan Alireza Jahanbakhsh. De Iraanse aanvaller benutte eerst op overtuigende wijze een strafschop na een overtreding op Mimeirhel Benita.

Drie minuten na die goal eiste Jahanbakhsh de bal op bij een vrije trap op een kleine dertig meter van het Dordrecht-doel. Die schoot hij feilloos binnen: 3-0. Via goals Noah Naujoks en Aliou Baldé liep Feyenoord in de tweede helft verder uit.