Isak maakt dromen waar in Spanje

Reacties

Alexander Isak is ontzettend blij met zijn overstap naar Real Sociedad. De spits zette woensdag zijn handtekening onder een langlopend contract.

Isak maakt dromen waar in Spanje

Isak maakte als huurling indruk bij Willem II, maar bij Borussia Dortmund kwam hij niet in de toekomstplannen voor. Real Sociedad sloeg toe met het vastleggen van Isak, die in La Liga zijn dromen waar gaat maken.

Op de website van zijn nieuwe werkgever blikt de aanvaller vooruit en legde hij uit waarom hij koos voor Real Sociedad. 'De club werkt met veel jonge mensen en geeft jonge spelers een kans. Het is een geweldige club en de stad is natuurlijk ook erg mooi.'

'La Liga is voor mij de beste competitie in Europa', gaat Isak verder. 'Het is altijd mijn droom geweest om hier te spelen, dat is ook de reden dat ik nu al zo gelukkig ben.'

Isak speelde nog geen honderd officiële wedstrijden in zijn carrière, maar maakte in de Eredivisie indruk met zijn scorend vermogen. Real Sociedad werd afgelopen seizoen negende in de Spaanse competitie en speelt komend seizoen dus geen Europees voetbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer A. Isak
Meer over A. Isak
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.