Inzaghi wil Hoedt terug: rentree in Rome lonkt

Reacties

Wesley Hoedt keert dit seizoen mogelijk terug bij Lazio. De club uit Rome wil de 26-jarige verdediger huren van Southampton en Hoedt heeft ook wel oren naar een terugkeer in de Italiaanse hoofdstad.

Inzaghi wil Hoedt terug: rentree in Rome lonkt
© Pro Shots

Lazio verkocht Hoedt in 2017 aan Southampton, dat hem in de afgelopen twee seizoenen verhuurde aan Celta de Vigo en Antwerp. Dit jaar komt de Nederlander ook niet in de plannen voor bij de Premier League-club. Waar Club Brugge en Anderlecht eerder opties leken voor Hoedt lonkt nu een terugkeer bij de club waar hij succesvol was en international werd.

Club Brugge is op dit moment niet meer in beeld en Anderlecht pakt vooralsnog niet door voor Hoedt. Lazio wil wel zaken doen. De Romeinse club heeft interesse om Hoedt voor een jaar te huren met een optie tot koop. De verdediger ligt nog tot medio 2022 vast bij Southampton. Trainer Simone Inzaghi van Lazio is erg gecharmeerd van Hoedt en baalde destijds ook van zijn vertrek naar Engeland. De oefenmeester maakte zich hard voor een nieuw contract, maar Hoedt koos toen voor een vertrek.

Bekijk hier al onze video's
Meer Lazio
Meer over Lazio
Meer W. Hoedt
Meer over W. Hoedt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.