Invaller Messi brengt ongeslagen Argentinië stap dichter bij record Italië

Reacties

Lionel Messi heeft Argentinië in de nacht van dinsdag op woensdag opnieuw naar een oefenzege geleid. Als invaller maakte de aanvaller van Paris Saint-Germain met twee treffers het verschil tegen Jamaica.

Invaller Messi brengt ongeslagen Argentinië stap dichter bij record Italië
© Pro Shots
Argentinië
Argentinië
3 - 0
Jamaica
Jamaica

Bondscoach Lionel Scaloni gunde Messi aanvankelijk rust in de Red Bull Arena in Harrison (VS). Zonder de sterspeler kwam Argentinië na dertien minuten aan de leiding. Op aangeven van Lautaro Martínez vond Manchester City-aanvaller Julián Álvarez van dichtbij het net. 

Na een klein uur spelen besloot Scaloni Messi alsnog in de ploeg te brengen. De aanvoerder scoorde vorige week al twee keer tegen Honduras en deed dat tegen Jamaica opnieuw. In de slotminuten van het duel vond Messi met een afstandsschot en vanuit een vrije trap het net voor de Argentijnen, die door de oefenzege al 35 interlands op rij ongeslagen zijn. De teller voor Messi staat inmiddels op negentig goals in 164 interlands.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De laatste keer dat Argentinië, bij wie Nicolás Tagliafico in de basis begon en Lisandro Martínez inviel, verloor was in de halve finale op de Copa América van 2019 tegen Brazilië. De Argentijnen hebben nog twee zeges nodig om het record van Italië (37 interlands) te evenaren. Argentinië speelt nog voor het WK een oefeninterland tegen de Verenigde Arabische Emiraten (16 november). In de groepsfase van het WK in Qatar zijn Saoedi-Arabië, Mexico en Polen de tegenstanders.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.