Invaller Correa beslist verhit oefenduel met Marokko

Reacties

Marokko heeft ook zijn meerdere moeten erkennen in een Messi-loos Argentinië. Een late treffer besliste het verhitte oefenduel in Tanger.

Invaller Correa beslist verhit oefenduel met Marokko
Marokko
Marokko
0 - 1
Argentinië
Argentinië

De vriendschappelijke interland was vooraf al van wat glans ontdaan. Want niet alleen Messi was geblesseerd afgehaakt, de Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni had ook de nodige vaste waardes buiten zijn basisploeg gelaten. Zo begon ook Nicolás Tagliafico op de bank bij de Albiceleste.

Omdat Hakim Ziyech door een blessure ontbrak bij Marokko was Noussair Mazraoui de enige Ajacied en ook enige Eredivisie-kracht die daadwerkelijk aan de aftrap kwam in Tanger. Daar ontvouwde zich een wedstrijd die weinig met vriendschappelijk voetbal te maken had.

Opstootjes, ruzies en overtredingen voerden de boventoon. Doelpunten bleven lang achterwege in Tanger. Pas in de slotfase was er reden tot juichen, voor Argentinië. Invaller Angel Correa kroonde zich in de 83ste minuut tot matchwinner van het oefenduel, waarin AZ'er Oussama Idrissi als invaller de nederlaag van Marokko niet kon voorkomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.