Internationale top jaagt op De Jong

Reacties

Frenkie de Jong staat mogelijk voor een vertrek bij Ajax. De twintigjarige middenvelder wordt momenteel begeerd door vijf internationale topclubs. Chelsea, Manchester City, Bayern München, Hamburger SV en RB Leipzig hebben serieuze interesse in de jeugdinternational.

Internationale top jaagt op De Jong

De Jong, die de jeugdopleiding doorliep van Willem II en bezig is aan zijn derde seizoen bij Ajax, heeft zichzelf door zijn sterke optredens in de schijnwerpers gespeeld. Zowel bij Jong Oranje als Ajax vestigt het talent de aandacht op zich door zijn technische spel waarbij hij continu de oplossing vooruit zoekt.

Zondag nam De Jong als invaller Ajax nog bij de hand, onder meer met drie assists in het gewonnen duel (5-1) met Roda JC. De Amsterdammers willen zelf ook graag verder met De Jong. De middenvelder heeft een aanbieding gehad om zijn contract, dat nog doorloopt tot medio 2019, open te breken en te verlengen tot medio 2022.

De Jong zelf wil zich vooral op het voetbal focussen, maar aast op meer speelminuten. 'Ik moet nu wel gaan spelen', aldus De Jong gisteren tegen VI na de wedstrijd tegen Roda JC. 'Dat is mijn gevoel en daar doe ik niet geheimzinnig over. Het is aan de trainer, maar ik weet niet wat ik meer kan doen dan dit.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.