Interesse uit Italië en Duitsland voor Tannane

Reacties

Oussama Tannane lijkt bezig aan zijn laatste maanden als speler van Vitesse. De 26-jarige middenvelder gaf onlangs te kennen open te staan voor een nieuw avontuur in het buitenland. Vanuit Italië en Duitsland is er interesse in de Marokkaanse technicus.

Interesse uit Italië en Duitsland voor Tannane
© Pro Shots

Tannane is dit seizoen een van de sterkhouders van Vitesse. Onder Thomas Letsch neemt hij met regelmaat de ploeg bij de hand. Zijn goede spel is ook in het buitenland opgevallen, waarbij hij afgelopen winter al dicht bij een vertrek was. In januari lonkte een avontuur in het Midden-Oosten. Al Ain uit de Verenigde Arabische Emiraten wilde Tannane overnemen en deed hem een zeer lucratief voorstel.

De club uit Abu Dhabi kon echter op het laatste moment niet voldoen aan de financiële voorwaarden van Vitesse, waardoor een overgang afketste. Tannane, die bij Vitesse nog een contract heeft tot medio 2022, wordt nu nadrukkelijk gevolgd door een club uit de Bundesliga en de Serie A.

Vanmiddag was Tannane opnieuw belangrijk voor Vitesse in het gewonnen thuisduel met AZ (2-1). De elfvoudig Marokkaans international is dit seizoen in de Eredivisie goed voor vijf doelpunten en zes assists.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.