Interesse in PSV-duo groeit: Arsenal wil Lozano, Spurs voor Bergwijn

Reacties

PSV moet vrezen dat het komende zomer al op zoek moet naar nieuwe vleugels. Terwijl Hirving Lozano wordt gevolgd door Arsenal, neemt de interesse uit de Premier League in Steven Bergwijn toe.

Interesse in PSV-duo groeit: Arsenal wil Lozano, Spurs voor Bergwijn

Bij de belangstelling uit Engeland gaat het in het bijzonder om Tottenham Hotspur en Southampton. Spurs pikte in de voorbije twee zomers Vincent Janssen en Davinson Sánchez op uit de Eredivisie en Bergwijn is in beeld om na het huidige seizoen de overstap naar Noord-Londen te maken.

Tottenham moet mogelijk haast maken, want de twintigjarige PSV-aanvaller heeft zich bij Southampton in de kijker gespeeld als potentiële aanwinst voor komende winter al. Ook AFC Bournemouth en West Ham United volgen de jeugdinternational nauwlettend. Bergwijn maakte begin september bij Oranje Onder-21 nog indruk in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Engeland.

Vlak voor de transferdeadline meldde Torino zich nog bij PSV voor Bergwijn, zo bevestigde zaakwaarnemer Fulco van Kooperen destijds. De Eindhovenaren wezen een bod van naar verluidt tien miljoen euro af. Voor Bergwijn moet dit seizoen het jaar worden van zijn grote doorbraak. De jongeling heeft zich als rechtsbuiten in de ploeg van Phillip Cocu gespeeld en was in de eerste zeven speelronden van de Eredivisie al goed voor twee goals en één assist.

Vanaf links is het Lozano die imponeert. De smaakmaker heeft met zes goals en twee assists in zijn eerste zes competitiewedstrijden bewezen weinig tijd nodig te hebben om zich aan te passen bij PSV. De 22-jarige Mexicaan wordt al genoemd bij Arsenal.

'Ontwikkelingsplan PSV met Lozano al ingehaald door de praktijk'
'Lozano heeft een verpletterende indruk gemaakt'
Locadia heeft goede herinneringen aan bezoek aan VVV
{"title":"Kies bij welkomstactie: wint Feyenoord of NEC de beker?","titleMobile":"Kies bij welkomstactie: wint Feyenoord of NEC de beker?","odd":"100.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:897b0283-8797-432c-9631-8a6f68fce3a8","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"TOTO pakt voor de finale om de TOTO KNVB Beker uit met een prachtige welkomstactie (24+).","textMobile":"TOTO pakt voor de finale om de TOTO KNVB Beker uit met een prachtige welkomstactie (24+)."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.