'Inter niet overtuigd van Onana, Nerazzurri verlengen alsnog met Handanovic'

Reacties

Het leek voor Andre Onana een droomtransfer te worden. De doelman besloot Ajax transfervrij te verlaten om een contract bij Internazionale te tekenen. In Milaan kon de Kameroener onder de lat staan bij een topclub uit de Serie A. Plots lijkt alles echter anders.

'Inter niet overtuigd van Onana, Nerazzurri verlengen alsnog met Handanovic'

Volgens La Gazzetta dello Sport is Inter dicht bij een overeenkomst met de huidige eerste keeper Samir Handanovic. De Sloveense routinier zou transfervrij de deur uitlopen, maar kreeg deze week plots een nieuwe aanbieding. Daarin waren een aantal voorwaarden opgenomen die een stuk aantrekkelijker waren voor Handanovic dan aanvankelijk gesteld.

Onana was in eerste instantie als eerste keuze gehaald, maar zal zich nu voorlopig tevreden moeten gaan stellen met een rol in de schaduw van Handanovic. Dat stelt het toonaangevende Italiaanse sportmedium. Inter heeft de bijna 38-jarige Sloveen een voorstel gedaan, waarin beschreven staat dat hij de eerste keeper blijft.

Om Onana, die bij Ajax zijn plaats onder de lat terugkreeg maar weer verloor na slechte prestaties, niet meteen onder grote druk te zetten, wordt hij rustig gebracht door Inter. Pas vanaf volgend jaar moet de Kameroener er staan. Handanovic zal voorlopig echter onder de lat staan.

Komende week zal Onana in San Siro voor het eerst te bewonderen zijn. Hij doet - zonder dat zijn transfer nog bevestigd is door Inter - mee in een galawedstrijd. Het is een duel dat landgenoot Samuel Eto'o organiseerde in de strijd tegen discriminatie. Clarence Seedorf en Wesley Sneijder zijn ook van de partij.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie B
Meer over Serie B
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.