Inter laat Milan ontsnappen na gigantische misser Icardi

Reacties

Internazionale zal waarschijnlijk het meeste balen van het gelijkspel in de Serie A bij AC Milan in de Derby della Madonnina: 0-0. Spits Mauro Icardi eiste de hoofdrol op: zijn doelpunt voor rust werd afgekeurd en in de tweede helft produceerde hij een enorme misser en liet hij Milan wegkomen.

Inter laat Milan ontsnappen na gigantische misser Icardi

In de eerste helft waren er al kansen aan beide kanten. Zo bracht Inter-keeper Samir Handanovic redding op een kopbal van Leonardo Bonucci uit een vrije trap. Aan de andere kant dacht Icardi de score te openen na een uitstekende steekpass van Antonio Candreva. De spits werkte de bal achter keeper Gianluigi Donnarumma, maar na inmenging van de VAR werd de treffer toch nog afgekeurd wegens buitenspel. Na het bekijken van de beelden bleek het om een teenlengte te gaan, maar Icardi stond dus buitenspel.

Waar Milan bij het VAR-moment voor rust al goed weg kwam, hield Icardi de thuisploeg vroeg in de tweede helft in leven. Op aangeven van Candreva kreeg de Argentijn een niet te missen kans, maar Icardi kreeg het alsnog voor elkaar om de bal op een paar meter afstand van het doel naast te werken.

Bekijk hier de misser van Icardi:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Later trof Patrick Cutrone namens Milan doel met een fraaie omhaal, maar hij stond eerder buitenspel. Deze keer vond de goal zonder inmenging van de VAR geen doorgang. In de extra tijd kreeg Icardi opnieuw een grote kans om Inter alsnog te zege te bezorgen, maar opnieuw kreeg de spits de bal niet in het doel.

Milan staat na het gelijkspel nog altijd op de zesde plaats in de Serie A. Inter staat vierde met slechts twee punten meer dan Lazio. De topvier in Italië plaatst zich voor Champions League-voetbal, terwijl de nummer vijf de Europa League ingaat.

Overige uitslagen:
Benevento - Hellas Verona 3-0
Chievo Verona - Sassuolo 1-1
Torino - Crotone 4-1

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.