'Inter krijgt stevige concurrentie in strijd om Lukaku'

Reacties

Internazionale en Chelsea onderhandelen al enige tijd over een permanente transfer van Romelu Lukaku. Er zijn echter meer kapers op de kust voor de dertigjarige Belg.

'Inter krijgt stevige concurrentie in strijd om Lukaku'
© Pro Shots

Twee jaar geleden maakte Chelsea nog zo'n 115 miljoen euro over naar Milaan voor Lukaku. De spits is daarmee nog altijd de duurste aankoop in de clubgeschiedenis van The Blues. Het tweede huwelijk tussen de Belg en de Londense club werd echter geen succes. Na een moeizaam eerste jaar keerde Lukaku op huurbasis alweer terug naar Inter.

De Nerazzurri hopen de Belg nu definitief over te nemen, maar hebben uiteraard niet de financiële middelen om de transfersom van twee jaar geleden te naderen. Volgens La Gazzetta dello Sport is Chelsea bereid om flink wat water bij de wijn te doen. Chelsea zette in eerste instantie in op een vraagprijs van minstens veertig miljoen euro.

Volgens de Italiaanse krant pakt Inter deze week door voor Lukaku. In Britse media verschijnen zaterdag echter ook verhalen over interesse van Juventus en Al-Hilal uit Saoedi-Arabië. Die clubs zouden meer kunnen betalen dan de dertig miljoen die Inter opzij heeft gelegd voor Lukaku.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Lukaku
Meer over R. Lukaku
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.