Inter-fan Berardi verpest debuut De Vrij

Reacties

Internazionale heeft tijdens de start van het nieuwe Serie A-seizoen direct een tik moeten incasseren. Met debutant Stefan de Vrij negentig minuten binnen de lijnen gingen de Nerazurri onderuit bij Sassuolo. Ook voor Mitchell Dijks en de Nederlandse verdedigers van Udinese is het seizoen niet optimaal begonnen.

Inter-fan Berardi verpest debuut De Vrij
Sassuolo
Sassuolo
1 - 0
Internazionale
Internazionale

Inter onderging deze transferzomer een grondige renovatie en haalde de nodige nieuwelingen, van wie Radja Nainggolan overigens ontbrak in de wedstrijdselectie. De Belgische middenvelder, rondom het WK nog zo veelbesproken, bleef geblesseerd achter in Milaan. Zonder de man die AS Roma afgelopen zomer verliet, ging de ploeg van Luciano Spalletti verrassend onderuit.

Het enige doelpunt viel in de 26ste minuut. De Braziliaanse Inter-verdediger Miranda beging een overtreding op Federico Di Francesco, wat terecht werd bestraft met een penalty tegen. Dat uitgerekend Sassuolo-spits Domenico Berardi het cadeautje uitpakte (1-0) is pikant. De 24-jarige aanvaller is al zijn hele leven lang fan van Inter, de club waarvan zijn vader eveneens hartstochtelijk supporter is, en steekt die liefde in interviews nooit onder stoelen of banken.

Halverwege kwam Ivan Perisic binnen de lijnen, maar ook de Kroatische WK-held kon zijn ploeg niet meer redden. De Vrij (overgekomen van Lazio) speelde de hele wedstrijd en vocht fraaie duels uit met Kevin Prince-Boateng, maar hij zag dat zijn collega's voorin niet meer tot scoren kwamen. In de slotfase had De Vrij zélf overigens nog de 1-1 voor het inkoppen, maar hij faalde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bologna
Bologna
0 - 1
SPAL
SPAL

Bij Bologna begon Mitchell Dijks in de basis, al was het voor de van Ajax overgekomen linksback niet zijn officiële debuut. Zijn eerste optreden voor zijn nieuwe werkgever was het bekertreffen met Calcio Padova van vorige week, een met 2-0 gewonnen duel waarin Dijks direct trefzeker was. Tegen het bescheiden SPAL ging het allemaal een stuk minder. Door een goal in de 71ste minuut van Jasmin Kurtic begint Bologna het seizoen met een domper.

Parma
Parma
2 - 2
Udinese
Udinese

Met de in Haarlem geboren nieuweling William Troost-Ekong (de Nigeriaans international werd eerder deze week overgenomen van Bursaspor) naast Bram Nuytinck in het centrum van de verdediging leek Udinese onderuit te gaan bij het roemruchte Parma. De club die na drie jaar terug is op het hoogste niveau nam brutaal een 2-0 voorsprong via Roberto Inglese en Antonino Barilla.

Na rust kwamen de zwart-witten echter terug, met twee goals in korte tijd. Vier minuten na de rake penalty van Rodrigo De Paul zette Seko Fofana de eindstand op het bord, maar desondanks is een gelijkspel op bezoek bij de promovendus niet genoeg voor Udinese, waar Hidde Ter Avest (ex-FC Twente) de hele wedstrijd op de bank bleef.

Overige uitslag


{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.