Inter en jarige De Vrij leggen met zege de druk bij AC Milan

Reacties

Internazionale heeft de koppositie in de Serie A voor minimaal twee dagen ingenomen. Fiorentina bleef een antwoord schuldig op de goals van de Nerazzurri.

Inter en jarige De Vrij leggen met zege de druk bij AC Milan
© Pro Shots
Fiorentina
Fiorentina
0 - 2
Internazionale
Internazionale

Internazionale zinde op revanche na de verloren eerste halve finale in de strijd om de Coppa Italia. Drie dagen na de thuisnederlaag tegen Juventus moest Fiorentina er op eigen veld aan geloven.

Nicolò Barella onderstreepte met zijn fraaie openingstreffer na een half uur zijn waarde voor Inter. De middenvelder heeft zichzelf overtroffen door bij acht doelpunten dit seizoen direct betrokken te zijn geweest. Het was ook te danken aan doelman Samir Handanovic dat Inter zonder schade de eerste helft doorkwam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Kort na rust mochten de Nerazzurri een voorschot nemen op de drie punten. De intikker van Ivan Perisic bracht de gasten in een comfortabele positie. Fiorentina, waar Sofyan Amrabat een gele kaart pakte en daarmee is geschorst voor het volgende duel, kon de spanning niet terugbrengen in de wedstrijd.

Inter, waar de jarige Stefan de Vrij de hele wedstrijd speelde en Christian Eriksen op de bank bleef, is door de zege AC Milan voorbij op de ranglijst, al heeft de Milanese rivaal nog een wedstrijd achter de hand.

Serie A

Stand Serie A 2020/2021

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Internazionale
38
28
7
3
89-35
+54
91
2
AC Milan
38
24
7
7
74-41
+33
79
3
Atalanta Bergamo
38
23
9
6
90-47
+43
78
4
Juventus
38
23
9
6
77-38
+39
78
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.