Inter doet in Scudetto-jacht weer zaken met United en haalt ook Young

Reacties

Ashley Young staat na achtenhalf jaar voor een vertrek bij Manchester United. Volgens de BBC heeft de Engelse recordkampioen een akkoord bereikt met Internazionale over een transfersom.

Inter doet in Scudetto-jacht weer zaken met United en haalt ook Young
© Pro Shots

De 34-jarige Young wordt nu al een tijdje in verband gebracht met een verhuizing naar Inter, dat afgelopen zomer ook al zaken deed met United. Toen maakten Romelu Lukaku en Alexis Sánchez de overstap naar Milaan en vooral eerstgenoemde is een schot in de roos gebleken. Antonio Conte is ervan overtuigd dat de ervaren Young ook van waarde kan zijn in Inters strijd om de Scudetto.

Young beschikt over een aflopend contract bij United, dat hierdoor genoegen moet nemen met een bescheiden transfersom. Inter betaalt naar verluidt slechts anderhalf miljoen euro om de vleugelspeler per direct over te kunnen nemen. De verwachting is dat Young zich snel in Italië zal melden voor zijn medische keuring. 

39-voudig Engels international Young speelde sinds de zomer van 2011 voor United. De Engelse recordkampioen betaalde destijds achttien miljoen euro aan Aston Villa om de vleugelaanvaller binnen te kunnen halen. De laatste jaren is Young meer actief als wingback. Hij is op papier de aanvoerder van United, maar in de afgelopen periode raakte hij zijn basisplaats kwijt.

Ashley Young zat niet in de transferplannen die Süleyman Öztürk voor Inter had.
Bekijk hier al onze video's
Meer A. Young
Meer over A. Young
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.