Inter-directeur wacht op Chelsea en ontkent bod van United op Onana

Reacties

Internazionale hoopt ook komend seizoen te kunnen beschikken over Romelu Lukaku. De dertigjarige spits komt niet in de plannen van Chelsea voor, maar de Milanezen weten nog niet wat de club precies van plan is met de aanvaller. Directeur Beppe Marotta bevestigde daarnaast dat er nog geen officieel bod van Manchester United is binnengekomen op Andre Onana.

Inter-directeur wacht op Chelsea en ontkent bod van United op Onana
© Pro Shots

Lukaku maakte in de zomer van 2021 voor een duizelingwekkend bedrag van 115 miljoen euro de overstap naar Chelsea, maar keerde vorig jaar na een mislukt seizoen op huurbasis terug. De Belg keert nu in principe terug naar Londen, waar trainer Mauricio Pochettino de scepter zwaait. Inter wil hem graag overnemen, vertelde Marotta in gesprek met Sky Sport Italia.

'Maar we moeten niet vergeten dat de huurdeal van vorig jaar tot stand kwam door de vorige eigenaren van Chelsea', zei de directeur van Inter. 'De nieuwe clubleiding moet een beslissing nemen over Lukaku en de vraag beantwoorden of hij in hun plannen voorkomt. Is dat niet het geval, dan zul hun strategie ook veranderen.'

Marotta verwacht dat Lukaku niet hetzelfde moet opbrengen als twee jaar geleden. 'Het lijkt me duidelijk dat ze hem in het geval van verkoop niet voor een heel hoog bedrag op de markt zullen brengen. Volgens mij is er een bod uit Saoedi-Arabië binnengekomen van vijftig miljoen euro. Dat is nog een groot verschil met het bedrag dat wij toentertijd kregen.'

Onana
De bestuurder gaf ook een korte update over Onana, die wordt begeerd door het Manchester United van manager Erik ten Hag. De Engelse club bracht echter nog geen bod uit. 'Nee, wij hebben nog geen aanbieding voor Onana gekregen', vertelde Marotta. Mogelijk wil United eerst uitsluitsel hebben van David de Gea, wiens contract vrijdag afloopt.

Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer R. Lukaku
Meer over R. Lukaku
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.