Iniesta op weg naar Vissel Kobe: 'Japan, mijn nieuwe thuis'

Reacties

Andrés Iniesta vervolgt zijn loopbaan in Japan, hoogstwaarschijnlijk is Vissel Kobe zijn nieuwe club. Daar staan ook voormalig ADO Den Haag-spits Mike Havenaar en Lukas Podolski onder contract.

Iniesta op weg naar Vissel Kobe: 'Japan, mijn nieuwe thuis'

Van de Spaanse middenvelder die onlangs afscheid nam van Barcelona was al bekend dat hij naar Azië zou vertrekken, de laatste dagen werd steeds vaker de naam van Vissel Kobe genoemd. Dit omdat Barça-hoofdsponsor Rakuten óók de eigenaar van Vissel Kobe is.

Nu heeft Iniesta op social media zélf aangekondigd dat hij inderdaad naar Japan gaat. 'Op weg naar mijn nieuwe thuis', zette hij op Twitter, met daarbij de vlag van het land. Op de foto is bovendien te zien hoe hij in het vliegtuig de hand van Hiroshi Mikitani - de eigenaar van Rakuten - schudt. De Japanse zakenman plaatste eveneens een foto van hemzelf en Iniesta bij een vliegtuig.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.