Turkse keeper gaat op avontuur, Zlatan wil ook als zanger records verbreken

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Turkse keeper gaat op avontuur, Zlatan wil ook als zanger records verbreken
© Pro Shots

•  Manuel Neuer is een doelman die graag wil meevoetballen, maar zo bont als Ertac Özbir van Yeni Malatyaspor maakte ook de sweeper keeper van Bayern München het nog niet. Özbir kwam dinsdagavond tegen Besiktas ver zijn doel uit, was op tijd om de bal te kunnen onderscheppen en ging vervolgens op avontuur.

‘Als ik een foutje maak, kan niemand mij daarop veroordelen. Als ik het goed doe, heb ik een mooie nieuwe baan voor als ik stop. Er is een reden dat Amadeus mij heeft gebeld. Hij wil alle records verbreken, dus hier ben ik.’
Zlatan Ibrahimovic staat vanaf dinsdagavond op het Muziekfestival van San Remo. Volgens de Zweed hoeft de directeur van het festival, Amadeus, zich geen zorgen te maken over het optreden. Zlatan gaat een duet zingen met Bologna-trainer Sinisa Mihajlovic. De coach voorspelde eerder al dat Zlatan een verschrikkelijke zanger is.

'Misschien had ik dit even moeten checken. Ja, het zat gewoon in mijn hoofd.'
• Jesse Klaver blijkt toch te weten wie de bondscoach van het Nederlands elftal is. De lijsttrekker van Groen Links werd maandag door een reporter van het tv-programma Jinek geconfronteerd met zijn blunder in het verkiezingsdebat van RTL. 'Hebben we nog gedroomd over Ronald Koeman vannacht?', luidde de vraag. 'Ach hou op, schei uit zeg. Jezus Christus', antwoordde Klaver blozend. Om dit keer vervolgens wel de juiste bondscoach te noemen: 'Frank de Boer.'

• Spezia maakt op een wel heel bijzondere wijze de selectie bekend voor het Serie A-duel met Juventus: in een WhatsApp-conversatie. Ook Jeroen Zoet zit erbij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Kylian Mbappé behoort nu al tot de beste spelers ter wereld, hij heeft alles in zich om in de voetsporen te treden van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Geef hem alleen nog wat tijd. Hij moet nog werken aan zijn cv en dan krijgt hij vanzelf de waardering die hij verdient.'
• In gesprek met AFP deelt Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino een pluim uit aan de wereldkampioen, met wie hij sinds twee maanden samenwerkt.

Afgelopen weekeinde was Kylian Mbappé weer ouderwets op dreef.

• Andrés Iniesta geniet van het spel van Pedri bij Barcelona. De achttienjarige middenvelder is dit seizoen een vaste waarde in het team van Ronald Koeman. 'Hij is zo comfortabel aan de bal… en dan te bedenken dat hij pas achttien jaar is. Zijn potentie is ongelooflijk en hij zit bij de juiste club om zich verder te ontwikkelen', verhaalt Iniesta in gesprek met Barça TV. 'Hij moet nu gewoon rustig blijven, hij heeft nog een hele loopbaan voor zich.'

Overigens liep Pedri zaterdag in het duel met Sevilla (0-2 zege Barcelona) een blessure op, waardoor hij sowieso de bekerwedstrijd van woensdag tegen de club uit Andalusië moet missen.

• Is dit echt gebeurd? Vandaag exact negentien jaar geleden keken we onze ogen uit bij de majestueuze treffer van Dennis Bergkamp tegen Newcastle United. De arme Nikos Dabizas wordt bijna alleen nog maar herinnerd als de speler die zich ooit te kijken liet zetten door de Arsenal-icoon.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Hij kwam al eerder voor in deze rubriek: Pochettino. De Argentijn begint vandaag op zijn 49ste verjaardag aan de sprint richting het zien van Abraham. Ook Toby Alderweireld (32), Damien Duff (42), Geert Arend Roorda (33), Kevin Kuranyi (39), Harry Redknapp (74), Remco Balk (21), Ciriaco Sforza (51), en Michael Buskermolen (49) gaan vanaf vandaag met een andere leeftijd door het leven.

• En het is 115 jaar geleden dat Deportivo la Coruña werd opgericht. De club werd in 2000 kampioen van Spanje, maar is inmiddels een splinter in het Spaanse voetballandschap.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.