Indrukwekkend eerbetoon aan slachtoffers spoordrama in Oss

Reacties

Voor aanvang van de competitiewedstrijd tussen TOP Oss en Sparta Rotterdam zijn vrijdagavond de slachtoffers van het spoordrama in Oss op indrukwekkende wijze herdacht.

Indrukwekkend eerbetoon aan slachtoffers spoordrama in Oss

Oss en Sparta staan in de zesde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie tegenover elkaar, maar in aanloop naar het duel ging het nauwelijks over voetbal. Bij een triest ongeluk nabij treinstation Oss West, waarbij een bakfiets van een kinderdagverblijf betrokken was, overleden donderdagochtend vier jonge kinderen. Een begeleider en een ander kind raakten zwaargewond.

Met rouwbanden om de armen kwamen de spelers van Oss en Sparta al ver voor 20.00 uur het kunstgrasveld op. Na een aangrijpende speech van TOP-directeur Peter Bijvelds hielden de aanwezigen in het stadion een minuut stilte, terwijl er op de tribunes fakkels werden afgestoken. Ook gingen er witte ballonnen de lucht in, om de slachtoffers een laatste eer te bewijzen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.