Imponerende Willems niet bezig met Newcastle-toekomst

Reacties

Jetro Willems weet nog niet of hij na dit seizoen bij Newcastle United blijft. De linksback wordt momenteel gehuurd van Eintracht Frankfurt en maakt een ijzersterke indruk in de Premier League.

Imponerende Willems niet bezig met Newcastle-toekomst
© Pro Shots

De 25-jarige Willems is na een teleurstellend seizoen in Duitsland weer helemaal terug op zijn oude niveau. De oud-PSV'er is bij Newcastle United uitgegroeid tot een onbetwiste basisspeler en geldt als een publieksfavoriet. De kans is dan ook groot dat Newcastle hem definitief wil overnemen van Eintracht, maar daar is de Nederlander naar eigen zeggen niet mee bezig.

'Dat vind ik op dit moment ook helemaal niet belangrijk. Het is pas november en we hebben pas elf wedstrijden gespeeld, dus het seizoen is nog lang. Ik wil nu nog niet nadenken over mijn toekomst, dat heeft nu gewoon niet mijn prioriteit. Ik wil op dit moment vooral genieten van het voetbal', vertelt Willems in gesprek met The Daily Star.

Het meeste geniet Willems bij Newcastle United nog wel van de samenwerking met Allan Saint-Maximin, de zomeraanwinst met wie hij de linkerflank bezet. 'Allan is eenzelfde soort speler als ik. Hij maakt altijd ruimte en houdt van goed voetbal. Het is soms wennen aan de intensiteit in de Premier League, maar we voelen elkaar goed aan en blijven aan onze samenwerking sleutelen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Newcastle United
Meer over Newcastle United
Meer Willems
Meer over Willems
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.