Immers tekent voor NAC na vertrek bij ADO Den Haag

Reacties

Lex Immers heeft na zijn vertrek bij ADO Den Haag razendsnel een nieuwe club gevonden. De 34-jarige middenvelder heeft voor twee jaar getekend bij NAC Breda.

Immers tekent voor NAC na vertrek bij ADO Den Haag
© Pro Shots

Het contract van Immers bij ADO werd vorige week ontbonden. De geboren Hagenaar kreeg in de voorbereiding door dat hij niet langer een onomstreden basisspeler was en had bovendien het gevoel dat de club om financiële reden niet onwelwillend tegenover zijn vertrek stond. Het resulteert nu in een nieuwe samenwerking met Maurice Steijn, die bij ADO in het seizoen 2011/12 ook al zijn trainer was. Met algemeen directeur Mattijs Manders (ex-ADO) werkt er bovendien nog een oude bekende van Immers in Breda.

Steijn is erg blij met de komst van Immers. 'Met Lex halen we een speler met veel ervaring. Daarnaast is hij iemand die de jonge jongens in een team verder wil helpen. Ik ken hem nog uit mijn tijd bij ADO, hij was mijn aanvoerder destijds. Lex wil samen met ons vechten voor promotie. Er was heel wat belangstelling van zowel Eredivisie-clubs als clubs uit het buitenland. Hij heeft veel betere aanbiedingen gekregen en afgeslagen, omdat hij NAC een schitterende club vindt. Een buitenkans als deze kunnen we natuurlijk niet laten liggen.'

En ook Immers ziet zijn nieuwe avontuur in Breda helemaal zitten, vertelt hij op de clubwebsite. 'Ik heb onwijs veel zin om samen met NAC te knokken en de strijd aan te gaan. Het vertrouwen in deze groep en staf is erg groot. Maurice en Mattijs, in combinatie met een club als NAC, hebben mij over de streep getrokken. Ik geloof echt in het verhaal en het plan van NAC', aldus Immers, die na Dion Malone en Thom Haye opmerkelijk genoeg al de derde speler is die deze zomer de transfervrije overstap van ADO naar NAC maakt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.