Immers richt zich tot fans na uitbarsting: 'Het ging mij om de media zelf'

Reacties

Lex Immers heeft uitleg gegeven over zijn felle uitspatting na de nederlaag van NAC Breda tegen Excelsior afgelopen vrijdag in de Keuken Kampioen Divisie. Zijn woorden moeten niet verkeerd begrepen worden, zegt de 34-jarige middenvelder via het clubkanaal. Hij had het tegen met name de media, niet tegen supporters.

Immers richt zich tot fans na uitbarsting: 'Het ging mij om de media zelf'
© Pro Shots

Immers was gefrustreerd na het 1-2 verlies in eigen huis en werd door een verslaggever van Omroep Brabant kort na de wedstrijd gevraagd naar de kritiek. Hij hield zich niet in en zei onder meer: 'Dat interesseert me niets, daar veeg ik mijn reet mee af.' Die uitspraken deden stof opwaaien en vielen niet goed bij een gedeelte van de achterban.

Bij het clubkanaal van NAC reageert Immers. Zijn uitspraken waren toch niet zo bedoeld? Immers: 'Nou ja, niet zo bedoeld… Het was wel zo bedoeld, maar niet richting bepaalde mensen. Niet richting supporters. Het ging mij meer om de media zelf en mensen die rond de club hangen, maar nu weinig te maken hebben met de club en die heel erg op de man spelen. Ik zat na de wedstrijd ook in de emotie.'

Immers zegt zelf niets te lezen of te kijken, maar krijgt wel veel meningen die via de media geuit worden mee. 'En dan krijg je bepaalde vragen en dan geef ik eerlijk mijn mening. Dat zal ik ook blijven doen. Je moet wel eerlijk blijven in het leven en niet overal omheen draaien', aldus de routinier, die vorige zomer overkwam van ADO Den Haag.

Immers benadrukt tot slot dat hij echt niet de fans wilde aanvallen: 'De supporters houden van deze club. Wie ben ik dan om die mensen aan te vallen en te zeggen dat ik mijn reet afveeg met kritiek van die mensen? Nee, het gaat om mensen van de media zelf, die bepaalde dingen elke week weer opschrijven en dan denk ik bij mezelf: ja jongens, we weten het wel.'

Keuken Kampioen Divisie

Stand Keuken Kampioen Divisie 2020/2021

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
SC Cambuur
38
29
5
4
109-36
+73
92
2
Go Ahead Eagles
38
23
8
7
62-25
+37
77
3
De Graafschap
38
23
8
7
67-47
+20
77
4
Almere City FC
38
22
9
7
75-48
+27
75
5
NAC Breda
38
22
7
9
75-41
+34
73
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.