Ihattaren wil nieuwe start maken en meldt zich bij Juventus

Reacties

Mohamed Ihattaren heeft zich weer gemeld bij Juventus. Dat blijkt uit een update op Instagram die de 21-jarige linkspoot zelf heeft gegeven. Het gevallen toptalent is vastberaden weer op te krabbelen na een moeizame periode.

Ihattaren wil nieuwe start maken en meldt zich bij Juventus
© Pro Shots

Ihattaren deelt op zijn socialmedia-account een video waarop is te zien hoe hij in zich in het zweet werkt in het krachthonk van Juventus. 'Wat ons definieert, is hoe we reageren op tegenslag', schrijft hij erbij. Bij de Italiaanse topclub staat de ex-speler van PSV nog onder contract tot medio 2025.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Afgelopen jaar verhuurde Juventus de aanvallende middenvelder aan Ajax, maar na een veelbelovende voorbereiding verdween Ihattaren gehinderd door privéproblemen uit beeld. Het bleef zo bij een optreden als invaller in de KNVB-bekerfinale van vorig seizoen tegen PSV.

Oud-internationals als Wesley Sneijder en Gerald Vanenburg toonden zich bereid te helpen om de loopbaan van Ihattaren weer uit het slop te trekken, maar zagen dat de geboren Utrechter zich te veel liet afleiden door randzaken en uitten hun twijfels over zijn mentale bereidheid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. Ihattaren
Meer over M. Ihattaren
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.