Ihattaren praat in Frankrijk met Raiola over toekomst

Reacties

De kans dat Mohamed Ihattaren nog deze zomer PSV verlaat, wordt steeds groter. De aanvallende middenvelder is momenteel op bezoek in Frankrijk bij zaakwaarnemer Mino Raiola. PSV heeft aangegeven dat Ihattaren bij een goed bod mag vertrekken.

Ihattaren praat in Frankrijk met Raiola over toekomst
© Pro Shots

Ihattaren meldde zich afgelopen zondag ziek en reisde niet met de selectie af naar Turkije voor de return in de tweede voorronde van de Champions League tegen Galatasaray. Vervolgens vloog de negentienjarige linkspoot wel naar Frankrijk voor een onderhoud met zijn zaakwaarnemer Raiola. PSV is daarvan op de hoogte. Het talent bespreekt in Frankrijk zijn toekomstperspectief.

Vorige week kreeg Raiola te horen dat Ihattaren deze zomer bij een goed bod mag vertrekken. Het jeugdproduct moet het onder trainer Roger Schmidt doen met een plek op de bank en heeft weinig perspectief op een basisplaats. Ofschoon hij opvallend fitter uit zijn zomervakantie kwam, is er ten opzichte van vorig seizoen weinig aan zijn situatie veranderd.

Inmiddels gaat er ook een foto rond waarop Ihattaren samen met AZ-aanvaller Myron Boadu en Raiola te zien is bij OGC Nice.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer M. Ihattaren
Meer over M. Ihattaren
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.