Ihattaren neemt kijkje bij fotograaf na ongelukkig moment in oefenwedstrijd

Reacties
Ihattaren neemt kijkje bij fotograaf na ongelukkig moment in oefenwedstrijd
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Aan het begin van de tweede helft van de oefenwedstrijd tussen Ajax en SV Meppen is een fotograaf geraakt door de wedstrijdbal. De fotograaf ging naar de grond toen hij de bal tegen het hoofd kreeg en werd overeind geholpen door een speler van Meppen. Ook Mohamed Ihattaren bekommerde zich even over hem.

Ajax
Ajax
3 - 0
Meppen
Meppen

Ihattaren werd in het zestienmetergebied van de bal gezet door een verdediger van Meppen, waarna de bal tegen de fotograaf kwam. De spelers van Meppen ontfermen zich over de fotograaf, die even gedesoriënteerd leek. Ihattaren nam eveneens een kijkje en stak de fotograaf een hart onder de riem. Uiteindelijk kon de fotograaf zijn werk weer hervatten.

Op het moment van het incident leidde Ajax met 3-0. Christian Rasmussen opende de score, waarna Sontje Hansen tweemaal doel trof. Ihattaren bleef samen met Youri Regeer op het veld staan in de tweede helft, maar het tweetal werd in minuut 58 alsnog gewisseld.  

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.