Ihattaren mag hopen op Ajax-debuut in bekerfinale

Reacties

Mohamed Ihattaren zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie van Ajax en kan uitgerekend in de bekerfinale tegen PSV zijn debuut maken in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Trainer Erik ten Hag neemt Ihattaren zondag mee naar De Kuip.

Ihattaren mag hopen op Ajax-debuut in bekerfinale
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 1
Ajax
Ajax

Ihattaren werd afgelopen winter gehuurd van Juventus en werd bij Jong Ajax klaargestoomd voor speeltijd op hoger niveau. Uiteindelijk is het heel snel gegaan: op 1 april debuteerde Ihattaren als invaller in de Keuken Kampioen Divisie tegen NAC Breda, twee weken later kan hij zijn eerste speelminuten maken in Ajax 1.

Een debuut in de wedstrijdselectie van Ajax liet zich al een beetje aankondigen, Ten Hag was in aanloop naar de bekerfinale erg lovend over de voormalig PSV'er. 'Hij gaat vooruit, hij wordt krachtiger. Het is nog een lange weg, maar hij is een geweldig talent. Hopelijk kan hij dit een vervolg geven. Dat zou geweldig zijn voor Mo, voor Ajax en het Nederlandse voetbal.'

Ihattaren speelde in het verleden onder andere 56 Eredivisie-wedstrijden en vijf bekerduels in dienst van PSV. De finale in De Kuip begint om 18.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.