Ihattaren bijna weg bij PSV

Reacties

Mohamed Ihattaren (19) is dicht bij een vertrek bij PSV. De aanvallende middenvelder is druk bezig met zijn agent Mino Raiola om de laatste details af te ronden met geïnteresseerde clubs.

Ihattaren bijna weg bij PSV
© Pro Shots

AS Monaco geldt als een mogelijke nieuwe werkgever, maar insiders in Frankrijk sluiten ook OGC Nice nog steeds niet uit, terwijl er vanuit Italië eveneens belangstelling is. Ihattaren besprak zijn toekomstplannen vorige week met Raiola in Monaco. Hij deed dit zonder toestemming van PSV. De middenvelder meldde zich ziek met een oorontsteking en miste dus de voorbereiding op het Champions League-voorrondeduel met Galatasaray.

PSV was not amused toen het zijn speler in Zuid-Frankrijk zag en strafte hem meteen disciplinair. Hij is niet meer welkom bij de training en moet individueel oefeningen afwerken. Het is het zoveelste incident tussen PSV en Ihattaren en een indicatie dat er snel een oplossing moet komen.

Ihattaren voelt zich bij PSV niet serieus genomen door Roger Schmidt, terwijl de trainer op zijn beurt meer gelooft in andere spelers. Het is een mismatch tussen een coach en een voetballer die elkaar niet meer willen begrijpen. Ihattaren heeft zelf genoeg fouten gemaakt, maar probeerde de relatie met zijn trainer tijdens de voorbereiding nog te herstellen.

Hij verscheen fit op de eerste training en vroeg naar videobeelden, zodat hij kon zien op welk onderdeel hij zich kon verbeteren. Die beelden kwamen nooit. Toen Schmidt thuis tegen Galatasaray de voorkeur gaf aan Ryan Thomas als invaller, brak er definitief iets bij Ihattaren. Een vertrek is voor alle partijen het beste.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Ihattaren
Meer over M. Ihattaren
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.