Iets te enthousiaste Messi-fan reist 2000 kilometer voor niks

Reacties

Er komt een dag dat Lionel Messi gaat debuteren bij Inter Miami, en als het soccer je een beetje aan het hart gaat, is het te begrijpen dat je daar graag bij bent. Dus dacht een enthousiaste supporter van Inter Miami slim te zijn door zaterdag mee te reizen naar het duel van zijn club met Philadelphia Union.

Iets te enthousiaste Messi-fan reist 2000 kilometer voor niks
© Pro Shots
Philadelphia Union
Philadelphia Union
4 - 1
Inter Miami
Inter Miami
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Naar Amerikaanse begrippen is dat nog niet eens een heel verre uitwedstrijd, maar de reis vanuit Miami in het puntje van Florida naar de stad op de grens van Pennsylvania en New Jersey is toch zo'n tweeduizend kilometer. Bewapend met een bordje waarop de ijverige aanhanger schreef hoe ver hij had gereisd om Messi voor zijn club te zien schitteren, nam hij plaats voor het grote moment.

Dat kwam uiteraard nooit. Messi is tot en met 30 juni officieel speler van Paris Saint-Germain, en de Argentijn vierde zijn verjaardag zaterdag in Rosario op een voetbalfeestje van zijn vriend Maxi Rodríguez. De supporter keek nog een laatste keer of zijn idool niet stiekem toch zijn opwachting ging maken, en smeet zijn bordje vervolgens gefrustreerd over het hek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Of de jongen  supporter van Inter Miami is, dat is nog niet bekend. Het is voor hem te hopen van niet: die ploeg verloor in Philadelphia met 4-1 en blijft onderaan de MLS-ranglijst steken. Het geduld van de Miami-supporters wordt nog vier weken op de proef gesteld, Messi's debuut is gepland voor 21 juli.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.