Idrissi moet kiezen na uitnodiging uit Marokko

Oussama Idrissi staat voor een belangrijke keuze in zijn loopbaan. De aanvaller van AZ is namelijk voor het eerst opgenomen in de voorselectie van Marokko.

Idrissi moet kiezen na uitnodiging uit Marokko

De 22-jarige Idrissi kwam tot nu toe uit voor de jeugdelftallen van Nederland. Zo speelde de vleugelspits elf interlands voor Jong Oranje, waarin hij drie keer trefzeker was. Inmiddels komt hij niet meer in aanmerking voor dat team.

Hervé Renard, bondscoach van Marokko, liet eerder in gesprek met L'Observateur du Maroc al doorschemeren dat hij verwacht dat Idrissi zal kiezen voor het Noord-Afrikaanse land. 'Hij had al veel eerder bij ons kunnen zijn, maar hij wilde eerst zijn avontuur bij Jong Oranje volbrengen.'

Jong Oranje slaagde er uiteindelijk niet in zich te plaatsen voor het EK. Voor de nieuwe kwalificatiecyclus komt Idrissi vanwege zijn leeftijd niet meer in aanmerking. De in Bergen op Zoom geboren aanvaller is bij AZ bezig aan een goed seizoen. Hij scoorde al vier keer in de Eredivisie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen